05.12.2016 — 15:14

Олег Гуменний провів нараду щодо результатів роботи мобільних груп у транспортній галузі

Сьогодні відбулася чергова нарада з представниками контролюючих органів щодо результатів роботи мобільних груп у транспортній галузі. Провів її т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний.

dsc_3453

З метою виявлення нелегальних перевізників на території області та контролю над станом виконання планів з усунення недоліків, що мають об’єкти транспорту, продовжують роботу мобільні групи у складі працівників Управління Укртрансбезпеки, патрульної поліції та громадськості.

В результаті проведених перевірок за минулий тиждень складено 39 актів про порушення Закону України “Про автомобільний транспорт”, з них:

3 акти на таксі (облаштовані як таксі)

15 актів (автобус, технічний стан )

6 актів (автобус, регулярні перевезення без документа)

12 актів (автобус безквиткові)

2 акти (порушення режиму праці та відпочинку водіями колісних транспортних засобів)

1 акт (відмова в пільговому перевезені пасажира)

Два транспортних засоби поставлено на арешт майданчик (ПП Сосновий, ТОВ Престижтранс).

Проведено відпрацювання у складі мобільної групи у м. Полонне, м. Городок та м. Волочиськ.

За результатами наради Олег Гуменний надав посадовцям відповідні доручення. Зокрема, він наголосив на необхідності активізації заходів, спрямованих на виявлення “нелегальних” перевізників та посилення  співпраці з громадськими організаціями.

Особливу увагу посадовець звернув на питання дотримання безпеки пасажирських перевезень (наявності відповідних дозвільних документів, проведення технічних оглядів, передрейсових медичних оглядів водіїв тощо).

Також Олег Вікторович звернув увагу присутніх на необхідність обмеження руху великовагового транспорту, у разі погіршення погодних умов, та посилення контролю за технічним станом автомобільного транспорту, особливо на наявність зимової гуми.