05.12.2016 — 15:10

Військовослужбовців ВЧ А3013 привітали з 25-ю річницею Збройних Сил України

6 грудня у День Збройних Сил України ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України служили та служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави, а також висловлюємо вдячність тим, хто присвятив своє життя служінню Батьківщині, тим, хто нині стоїть на захисті держави, забезпечуючи мир і спокій наших громадян.

У переддень свята, 5 грудня, у Військовій частині А3013, що дислокується поблизу с. Грузевиця, відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 25-ї річниці з дня заснування Збройних Сил України.

img_1017

Участь в урочистостях взяли: заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, особовий склад військової частини А3013, голова Чорноострівської сільської ради Михайло Дзісь та інші запрошені.

З вітальними словами до присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук. Він зазначив, що немає більш благородної місії, ніж стояти на захисті свого народу та рідної землі, це – покликання та обов’язок справжніх захисників. Посадовець подякував присутнім за сумлінне виконання військового обов’язку, відвагу та героїзм, продемонстровані у ході антитерористичної операції та побажав усім міцного здоров’я, мужності, терпіння і миру в Україні.

Привітав бійців й командир частини, полковник Микола Сандул, зазначивши, що сьогодні Збройні Сили України – це справді Армія народу, зміцнена добровольцями, підтримана громадянами України та волонтерами. Він подякував усім, хто допомагав і продовжує допомагати армії, надаючи постійну підтримку, забезпечуючи усім необхідним. Також побажав усім здоров’я, стійкості та військової витримки задля якнайшвидшого встановлення миру на території проведення АТО.

img_1023

Під час свята кращі з кращих військовиків були нагороджені медалями та грамотами, зокрема, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України Почесні грамоти від районної державної адміністрації вручив військовослужбовцям ВЧ А3013 Сергій Янчук.

Святковий настрій та вокальні, інструментальні і танцювальні номери всім присутнім подарували артисти районного будинку культури, народний аматорський фольклорно-етнографічний ансамбль «Берегиня» Грузевицького сільського будинку культури та школярі.

img_1003

img_1035