05.12.2016 — 18:06

Військовослужбовці Збройних Сил України приймали вітання

Сьогодні з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України в обласній філармонії відбулися урочисті заходи.

За останні два роки українська армія зазнала великих перетворень. Завдяки українцям, справжнім патріотам, які щодня роблять свій внесок у розвиток армії, військовим, для яких вірність державі та присяга – справа честі, вдалося відродити справді боєздатні та потужні збройні сили. Українська армія стала тією реальною силою, яка не дає агресору просто так прийти та захопити частину наших територій. Досягти цього вдалося завдяки над зусиллям самих українців – добровольців, волонтерів, спонсорів, небайдужих громадян.

dsc_3465

Привітати шановних військовослужбовців та ветеранів Збройних Сил України завітали т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, міський голова Олександр Симчишин, військовослужбовці  та ветерани Збройних Сил України, учасники антитерористичної операції на сході України.

Перед тим, як розпочати урочистості, присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих українських бійців.

Зі словами вітання до усіх присутніх звернувся Олег Гуменний: “Це, насамперед, свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна залишається суверенною незалежною державою. Водночас, це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. На жаль, серед загиблих більше 150 наших земляків, які загинули у боротьбі з ворогом на Сході нашої країни”.

dsc_3461

Також посадовець висловив слова подяки ветеранам війни та військової служби, які поряд з молодими воїнами боронять нашу Вітчизну, виховують майбутніх воїнів, беруть активну участь у відновленні боєздатності Українського війська.

“Дорогі наші захисники! Хмельниччина пишається вами. Бажаю вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу. Нехай у ваших родинах панує щастя, мир та добробут”, – додав Олег Вікторович.

dsc_3488

dsc_3481

dsc_3486

Кращих представників військкоматів та військовослужбовців військових частин нагороджено відзнаками та цінними подарунками обласної державної адміністрації.