06.12.2016 — 14:38

Відбулося засідання комісії з питань часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами

Сьогодні під головуванням в.о. директора Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Олени Дмитрієнко відбулося засідання конкурсної комісії з питань часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого та середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів.

dsc_3501 Часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проектів, є одним із напрямків фінансової підтримки підприємництва, передбачених програмою розвитку малого і середнього підприємництва Хмельницької області на 2015-2016 роки з метою створення в області сприятливого бізнес-клімату.

За результатами організованої протягом вересня-листопада 2016 року інформаційної кампанії до облдержадміністрації для отримання зазначеної підтримки звернулись та подали повні пакети документів три суб’єкта підприємництва.

dsc_3511

Учасниками конкурсного відбору на розгляд комісії представлено бізнес-проекти, якими передбачено розширення виробництва та створення нових робочих місць.

За результатами конкурсу прийнято рішення надати фінансову підтримку у вигляді часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проектів, усім учасникам конкурсного відбору.

Відповідно до Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів, учасникам конкурс розподілено 192,0 тис. гривень.

Отримана підприємствами фінансова допомога надасть можливість збільшити власні обігові кошти для прискорення реалізації впроваджуваних інвестиційних проектів.

dsc_3513

За матеріалами Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації

Зберегти