07.12.2016 — 17:54

«Молодь обирає здоров’я»

7 грудня на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся VIII обласний етап фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Захід організували управління молоді та спорту і Департамент освіти і науки облдержадміністрації Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Хмельницький ліцей поглибленої підготовки в галузі науки, Хмельницький обласний Центр профілактики та боротьби з ВІЛ/СНІДом та Хмельницький обласний Центр здоров’я.

imgp8814

На початку фестивалю присутніх привітав ректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Віктор Берека.

Змагання відбувалися у форматі КВК, участь у них взяли 9 команд з різних навчальних закладів Хмельниччини. Усі учасники відповідально готувалася до фестивалю, виготовили плакати та фотографії, присвячені здоровому способу життя. Крім того, за кількома критеріями  оцінювало команди компетентне журі, зокрема, за розкриттям теми про здоровий спосіб життя та шкідливі звички.

imgp8805

Учасники демонстрували продуманий підхід до режисури виступу, гарну спортивну форму, хореографічні і вокальні здібності, а також яскраві костюми. Переможців, за словами представників журі, обрати було не просто, адже усі діти відповідально поставилися до змагань.

imgp8788

Отож, перше місце посіла команда «Heat beat» Білогірського НВК, друге – агітбригада «Професіонали» Шепетівського НВК № 1 ім. Героя України М. Дзявульського, третє – «Мультивітамінка» Гвардійського НВК Хмельницького району.

Всі учасники фестивалю отримали подяки та цінні подарунки, а переможців відзначили грамотами та кубками.

imgp8834

Інна Левінська,

Хмельницький обласний Центр здоров’я.

Зберегти