07.12.2016 — 14:21

В Деражні урочисто відзначили День місцевого самоврядування

На сьогодні місцеве самоврядування є найбільш наближеним до людей рівнем влади, який відіграє провідну роль у налагодженні плідної співпраці громадськості та обраних нею представницьких органів. Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей, реальним базисом у вирішенні соціально-економічних питань на місцевому рівні.

В концертному залі Деражнянського районного будинку культури відбулися урочисті збори та святковий концерт до Дня місцевого самоврядування. На святкових урочистостях були присутні голова райдержадміністрації Олег Веселовський, голова районної ради Віталій Сідлецький, міський голова, представники органів місцевого самоврядування району.

Святкові урочистості розпочав голова Деражнянської районної ради Віталій Сідлецький, який у своїй офіційній промові привітав усіх присутніх з професійним святом та наголосив на визначальній ролі місцевого самоврядування у вирішенні соціально-економічних питань на місцевому рівні.

Сердечно привітав працівників місцевого самоврядування із професійним святом і голова районної державної адміністрації Олег Веселовський, побажав міцного здоров’я, нових здобутків, енергії, наполегливості, непохитної віри в свою велику мету. «Місцеве самоврядування повинно стати надійним та міцним фундаментом народовладдя», – наголосив очільник району.

У ході урочистих заходів, кращим службовцям та ветеранам органів місцевого самоврядування за сумлінне виконання своїх обов’язків та вагомий внесок у розвиток територіальних громад вручили нагороди та подарунки.

Завершились урочистості святковим концертом.

За матеріалами Деражнянської райдержадміністрації