02.02.2016 — 09:11

Увага, конкурс! Всесвітній день водно-болотних угідь відзначається щороку 2 лютого. Для того, щоб заохотити молодь цікавитися водно-болотними угіддями організовано конкурс фотографій.

Всесвітній день водно-болотних угідь відзначається щороку 2 лютого, який приурочено до підписання світовою спільнотою в 1971 році у місті Рамсар (Іран) міжнародної угоди – «Конвенції з водно-болотних угідь міжнародного значення, як середовища перебування водоплавних птахів», з метою поширення знань щодо важливості водно-болотних угідь для людства та планети.

Для того, щоб заохотити молодь цікавитися водно-болотними угіддями організовано конкурс фотографій, у якому можуть взяти участь всі бажаючі віком від 15 до 24 років. Конкурс буде тривати від 2 лютого до 2 березня 2016 року.

Переможець конкурсу виграє квиток на літак до відомого водно-болотного угіддя, наданий організацією Star Alliance Biosphere Connections, а також інші призи, які отримають автори кращих фотографій.

За умовами конкурсу, потрібно завантажити до 3-х фото на сайт Всесвітнього дня водно-болотних угідь www.worldwetlandsday.org, які показують «як люди живуть з водно-болотного угіддя».