14.12.2016 — 15:13

Спільними зусиллями вдається вирішувати важливі для мешканців Шепетівщини питання

Сьогодні перший заступник голови Шепетівської райдержадміністрації Віталій Янушевський, голова районної ради Петро Дзяворук та головний лікар ЦРЛ Валентина Савчук провели огляд виконаних робіт у “Перинатальному центрі”, що в місті Шепетівці.

Наразі закінчується виконання робіт з утеплення фасаду та заміни даху центру. Дані роботи виконуються завдяки коштам, виділеним  з Державного фонду регіонального розвитку (близько 2.5 млн. грн.),  районного бюджету (близько 500 тис. грн.), а також коштам, що були виділені за сприяння народного депутата України Романа Мацоли, це понад 5 млн. грн. Такі кошти освоюються вперше за останні роки.

Крім того, завершуються ремонтні роботи в хірургічному та інфекційному відділенні. Дані роботи проводяться завдяки злагодженим діям районної та міської влади.

Звичайно проблем ще дуже багато, але за 2016 рік зроблено не мало. Роботи, проведені в Шепетівській ЦРЛ, свідчать про те, що керівники району, міста, депутати всіх рівнів дійсно дослухаються  один одного і готові співпрацювати на благо свого рідного краю.

За матеріалами Шепетівської райдержадміністрації

 

 

 

Зберегти