16.12.2016 — 12:03

В єдності наша сила

З перших днів проведення антитерористичної операції жителі Городоччини активно долучилися до волонтерського руху, організувавши всебічну підтримку та допомогу захисників суверенітету та територіальної цілісності Батьківщини.

І сьогодні на Схід України вкотре відправлено черговий вантаж гуманітарної допомоги, який можна вважати св’ятковим, адже бійці отримають його якраз в переддень Святого Миколая.

Перелік зібраного мабуть традиційний: картопля, капуста цибуля, яблука, консерви, солодощі, ліки, теплий військовий одяг, взуття, підсумки, чохли під бронепластини, тенти та маскувальні сітки. Але при цьому є своя специфіка – посилки направлятимуться конкретному військовослужбовцю з врахуванням замовлення, розміру, тощо. До святкового столу потрапить і продукт вже безсумнівно брендовий – консервована квасоля з м’ясом, виготовлена за оригінальною технологією на Сатанівському консервному заводі.

Голова райдержадміністрації Віталій Кропивницький, який неодноразово побував у військових підрозділах на Сході, і цього разу знову очолюватиме городоцьку делегацію.

З почуттям громадської співучасті, активно долучились до збору святкових дарунків прихожани православної церкви, працівники управління соціального захисту, податкової інспекції, колективи гімназії, дитячого садка «Берізка», директор Сатанівського консервного заводу В. Гуменний та керівник ТОВ «Юрія-Фарм» Г. Карнасевич.

Низький уклін усім, хто долучився до цієї гуманної справи, адже лише спільними зусиллями ми переможемо, бо лише в єдності наша сила.

За матеріалами Городоцької РДА