19.12.2016 — 11:15

Голова Хмельницької ОДА здійснив виїзний прийом у Славутському районі та м. Нетішині

Проведення прийомів і вирішення звернень громадян є пріоритетним у діяльності органів влади. Безпосереднє спілкування допомагає ефективному вирішенню важливих питань територіальної громади.

Так, 16 грудня голова Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук здійснив робочу поїздку на Славутчину. В рамках поїздки очільник області зустрівся з керівництвом міста, району, головами Берездівської та Ганнопільської об’єднаних територіальних громад щодо освоєння бюджетних коштів, провів особистий виїзний прийом громадян міста Славута та Славутського району.

На прийомі у Славутському районі загалом було розглянуто 15 звернень мешканців, одне колективне. Вісім громадян звернулись до голови облдержадміністрації з проханням посприяти в отриманні матеріальної допомоги, зокрема, на лікування онкохворих, дітей-інвалідів та дітей, які потребують дороговартісного лікування.

Першою на прийомі побувала жителька села Ганнопіль, яка просила допомоги у встановленні справедливості щодо збільшення розміру пенсії її чоловіку-чорнобильцю.

Група збирачів молока Славутчини звернулися з проблемою, щодо невиплати місцевим підприємцем людям коштів за молоко. Загальна заборгованість перед збирачами молока складає більше 400 000 гривень. Справа тягнеться ще 2014 року.

Також жінка із села Крупець розповіла, що має два сини: один важко хворий, прикутий до ліжка, другий прийшов нещодавно з АТО. Просила допомогти пришвидшити процес призначення пенсії своєму сину учаснику АТО, та виділити матеріальну допомогу на лікування другого сина.

Крім того, очільник області провів особистий виїзний прийом громадян у місті Нетішин. Олександр Олександрович розглянув 12 звернень жителів Нетішина, аби почути і у майбутньому посприяти вирішенню проблем, що їх турбують. Містяни звертались до керівника області щодо житлових і земельних питань, надання матеріальної допомоги, зокрема інвалідам, які потребують довготривалого лікування.

Всі звернення Олександр Олександрович взяв на контроль та пообіцяв посприяти у їх вирішенні.