20.12.2016 — 12:12

У Деражні відсвяткували Миколая

За сприяння голови Деражнянської районної державної адміністрації Олега Веселовського та за участю колективу профспілки адміністрації було здійснено візит до Хмельницького обласного спеціалізованого будинку дитини «Берізка». Заклад гарно співпрацює з райдержадміністрацією, зокрема службою у справах дітей, наразі з Деражнянського району в закладі перебуває 4 дитини.

Для закладу було закуплено усе найнеобхідніше, а це засоби гігієни (памперси, вологі серветки, засоби для купання, олійки, присипки, крема, мило) та цікаві різнокольорові іграшки.

Від імені колективу райдержадміністрації привітали діток зі святом Миколая і побажали кожному знайти свою люблячу родину, аби  усі вихованці закладу пізнали справжню батьківську любов, підтримку та довіру. В свою чергу слова подяки були і в сторону головного лікаря Катерини Горин та усього колективу закладу, адже ці люди для вихованців – УСЕ, це і «батьки» і вихователі і наставники, з них беруть приклад, їх поважають, люблять та до них горнуться. Це люди у яких велике добре серця і любові в ньому вистачає на усіх, це люди які заслуговують лише на низький уклін, адже не кожен психологічно зможе пережити разом із дітками усі проблеми і залікувати усі рани дитинства.

Сьогодні чимало благодійників зібралось у будинок дитини «Берізка».   Порадувати діток – не тільки своїх, але й тих, котрі обділені батьківською увагою та любов’ю – завдання, котре не важко здійснити кожному із нас. Тому не будьмо байдужими, й пам’ятаймо, що радість в дитячих очах, це можливо, єдине щире та непідкупне серед усього, що існує сьогодні.

Навідуймось до цих дітей протягом усього року, а не лише у святкові дні. Адже Святий Миколай робив добрі діла протягом усього свого життя. Будьмо справжніми послідовниками цього святого покровителя.

У районному Будинку культури також відбулося районне свято для дітей міста та району. Особливу увагу в цей день казковий Святий Миколай приділив діткам, маленьким сестричкам і братикам загиблих в АТО військовослужбовців.

На свято завітав заступник голови районної державної адміністрації Олег Пилипчук, звернувшись до дітей та їх батьків зі словами вітань та теплими і щирими побажаннями.

Кожна дитина отримала святкові солодкі подарунки по завершенню дійства на головній сцені району.

Чудовий святковий концерт до Дня Святого Миколая підготували вихованці Будинку культури та школи мистецтв. І старші, і молодші діти виконували запальні танці, співали. Зокрема, численні глядачі зраділи появі казкового Святого Миколая та його помічників Ангеликів.

Після відбулася церемонія відкриття головної ялинки міста. Міський голова Андрій Ковпак разом із наймолодшими жителями запалив вогники новорічної красуні. Усі охочі водили святкові хороводи біля новорічної красуні, фотографувались та веселились увесь вечір.

Організатори свята гарно подбали про те, щоб захід залишив приємну згадку в душах діточок, посіяв зерно любові до ближнього та поваги до народних традицій.

Зберегти