19.12.2016 — 18:21

Юрій Бирка провів особистий прийом громадян

Сьогодні т.в.о.заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Юрій Бирка під час особистого прийому вислухав проблеми, з якими звернулися до обласної влади мешканці Хмельниччини.

Усього надійшло 23 звернення, 12 з них стосувалися надання матеріальної допомоги. Окрім того,  зареєстровано 2 колективних звернення громадян.

Одне з них стосувалося непогодження перевізника з результатами конкурсу. У зв’язку з тим, що триває судове провадження у справі даного перевізника, перевезення на цьому маршруті на даний час здійснює інший. У той же час мешканці села, що в Красилівському районі, з яким здійснюється транспортне сполучення, скаржаться, що новий перевізник не виконує належним чином умови договору, не довозить людей до населеного пункту, здійснює рейси із запізненням тощо. Тому люди звернулися з вимогою відмінити виданий йому дозвіл на пасажирські перевезення на цьому маршруті та повернути право здійснення перевезень попередньому.

Друге колективне звернення надійшло від мешканців села на Старокостянтинівщині. За словами громадян, приватний підприємець здійснює на території їх села незаконне випалювання деревного вугілля. Люди скаржаться на дим та сморід, відсутність очисних споруд, забруднення ґрунту та прилеглих водойм відходами від виробництва. Окрім того, жителі села стверджують, що свою діяльність підприємець здійснює на ділянці, яка була виділена йому для ведення сільського господарства, тобто є факт нецільового використання земель сільськогосподарського призначення.

Також до т.в.о.заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації звернулися громадяни із проханням допомогти у врегулюванні спірного земельного питання, питаннями щодо зміни графіку здійснення пасажирських перевезень приватним перевізником,   виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, непогодження з розміром нарахованої пенсії, призначення субсидій.

Юрій Ігорович вислухав усіх, хто прийшов до нього на особистий прийом, надав роз’яснення щодо порядку вирішення питань та запевнив, що всі звернення будуть розглянуті у встановлений законом термін, а громадяни про результати будуть поінформовані письмово.

Усі питання, порушені під час прийому, перебуватимуть на особистому контролі голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука.

Зберегти

Зберегти