20.12.2016 — 09:30

Святий Миколай завітав до Ізяславського навчально-реабілітаційного центру

Для більшості українських родин новорічні свята починаються 19 грудня, коли за традицією  святий Миколай дарує дітям подарунки. Це перше передноворічне свято, яке дарує дітлахам почуття святкової атмосфери. Одне з найсвітліших та найрадісніших свят, коли кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Свято, коли кожен з нас вірить в здійснення найзаповітної мрії, яку виконати може лише Святий Миколай.

19 грудня в Ізяславському навчально-реабілітаційному центрі Хмельницької обласної ради відбулося дитяче свято до Дня Святого Миколая, яке подарувало море позитиву, радості та щасливих посмішок маленьким вихованцям закладу.

Щоб привітати дітвору, на свято  завітали голова райдержадміністрації  Борис Яцков, голова районної ради Сергій Шлегель, інші соціальні партнери закладу та волонтери. Вітаючи дітей, голова райдержадміністрації Борис Яцков зауважив, що це свято навчає нас вірі в чудо,  милосердю, доброті та чуйності, любові до ближніх. «Ми, дорослі, намагаємося наслідувати добрі та праведні вчинки  Святого Миколая, бути своєрідними його помічниками, щоб не тільки в такі особливі дні, як сьогодні, а щодня кожна дитина відчула любов та опіку», – сказав Борис Олександрович.

Гості свята урочисто вручили подарунки для вихованців закладу: солодощі, печиво,  книги, матеріали для творчості, спортивний інвентар та інше. Директор навчально-реабілітаційного центру Юрій Хеленюк висловив щиру подяку гостям закладу за увагу та подарунки. Проте найбільшою вдячністю для посадовців була безпосередня реакція дітей – це їхні усміхнені обличчя, сяючі очі, вдячні погляди, оплески.

Цікаву мистецьку програму підготували для глядачів творчі вихованці закладу. Захоплива театральна вистава за участю Святого Миколая нікого не полишила байдужим, по-особливому пролунали тематичні пісні у виконанні вихованців реабілітаційного центру.

Щоб отримати подарунка із рук Чудотворця, всі бажаючі демонстрували свої таланти у декламуванні віршів.

Цьогорічне свято запам’ятається усім присутнім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

За матеріалами Ізяславської райдержадміністрації