21.12.2016 — 16:43

Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області спільно з представниками правоохоронних органів проведено круглий стіл

19 грудня держаудитори Хмельниччини провели круглий стіл спільно з представниками Управління захисту економіки у Хмельницькій області, ГУ Національної поліції в Хмельницькій області та прокуратури Хмельницької області, на якому розглядались питання ефективності взаємодії, наявні проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Так, в ході круглого столу звернено увагу присутніх на наявність ряду недоліків та на послаблення рівня результативності при спільній реалізації передбачених чинним законодавством повноважень, а також на важливості вдосконалення взаємодії між органами державного фінансового контролю і правоохоронними органами області.

Представники правоохоронних органів погодились із наявністю певних проблемних питань, які в переважній більшості є об’єктивними, та в необхідності налагодження більш дієвих механізмів співпраці по забезпеченню відшкодування завданих державі збитків в повному обсязі. Підкреслено важливість використання матеріалів контрольних заходів в якості повноцінного доказу в ході здійснення досудового розслідування.

За результатами проведеного круглого столу запропоновано вжити низку заходів щодо налагодження ефективнішої взаємодії та співпраці між Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області та правоохоронними органами області.

Прес-служба Управління Західного офісу в Хмельницькій області