22.12.2016 — 14:53

Триває обласна благодійна акція «Ялинка бажань»

У ТРЦ «Оазис» триває обласна благодійна акція «Ялинка бажань», метою якої є збір подарунків для дітей з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітних, малозабезпечених  сімей, дітей, які виховуються одним із батьків, сімей учасників АТО, переселенців, дітей з особливими потребами.

Даний проект, організований  обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, успішно реалізовується  вже  протягом останніх п’яти  років.

Листи з побажаннями, написані дітьми, кріпляться на ялинку. Усі небайдужі мають можливість придбати такий довгоочікуваний, проте, на жаль, непосильний подарунок для дитини. Після закінчення акції подарунки адресно вручаються дітям працівниками центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На сьогодні із 350 листів, які надійшли на адресу Святого Миколая та Діда Мороза виконано 120 дитячих побажань. Серед них м’які іграшки, книги, набори для творчості, машинки на радіокеруванні, ляльки,  дитячий одяг, розвиваючі ігри та солодощі. Середня вартість подарунку становить 300 грн.

Щиро дякуємо усім, хто відгукнувся на нашу акцію та запрошуємо тих, хто ще має можливість та бажання допомогти здійснити дитячу мрію!

Благодійна акція «Ялинка бажань» триватиме до 28 грудня 2016 року.

Зберегти

Зберегти