22.12.2016 — 18:44

Працівників енергетичної галузі привітали з професійним святом

Сьогодні в обласній філармонії  відбулися урочисті заходи з нагоди Дня енергетика. Привітати трудовий колектив ПАТ «Хмельницькобленерго» завітали т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний, заступник керівника апарату обласної ради Тетяна Зеленко, заступник міського голови Анатолій Нестерук, ветерани енергетичної галузі та інші почесні гості.

Розпочалися урочистості з документального фільму про історію ПАТ «Хмельницькобленерго».

Так, енергопостачальна компанія «Хмельницькобленерго» за науковим впровадженням, якістю електричної енергії і надійністю системи електропостачання, виваженою соціальною політикою в колективі та регіоні і прибутковістю в господарській діяльності є однією з найпрогресивніших в державі. Компанія обслуговує 20 районів, 13 міст (з них шість обласного значення), 24 селища міського типу, 1416 сільських населених пунктів Хмельницької області з населенням у понад 1,3 мільйона чоловік.

Далі з вітальним словом до усіх присутніх звернувся в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук.

Олег Іванович подякував усім працівникам енергетичної галузі Хмельниччини за плідну працю та високий професіоналізм. Не залишив керманич поза увагою і ветеранів цієї галузі, під час святкових урочистостей вони були відзначені подарунками.

На завершення Олег Козачук вручив кращим енергетикам області нагороди від Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та ПАТ «Хмельницькобленерго».

Привітав енергетиків з їх професійним святом і т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний.

У вітальній промові Олег Вікторович відмітив, що на протязі багатьох років «ПАТ «Хмельницькобленерго» є кращим підрозділом Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Результатом цього є професійне управління компанією та вмілий підбір кадрів. Енергетики області проводять активну роботу по модернізації та реконструкції не тільки існуючих ліній електропередач, трансформаторних підстанцій, а й будівництву нових. Яскравим прикладом того є будівництво трансформаторної підстанції по вул.. Прибузькій, де впроваджено новітні технології, сучасне обладнання. Особисто відзначив посадовець, при будівництві вказаної трансформаторної підстанції, колишнього директора ПАТ «Хмельницькобленерго», заслуженого енергетика Олександра Шпака, який віддав усі свої знання даному об’єкту.

Також Олег Вікторович подякував в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олегу Козачуку за продовження усіх тих починань, які були здобуті попередниками, співпрацю з обласною владою та за щоденну роботу на благо області.

На завершення сказаного посадовець побажав усім присутнім міцного здоров’я, успіхів у подальшій праці, нових трудових звершень, мирного неба та здійснення усіх мрій.

Кращим енергетикам області було вручено Почесні грамоти обласної державної адміністрації.

Гарного настрою усім присутнім додала святкова програма.