23.12.2016 — 14:45

Ізяславщина приймала учасників традиційного щорічного футбольного турніру присвяченого пам’яті Героя України Георгія Кірпи

На базі Ізяславської Дитячо-юнацької спортивної школи 22-23 грудня проводився традиційний щорічний футбольний турнір присвячений пам’яті Героя України Георгія Кірпи.

Як завжди, турнір відбувся під патронатом Міжнародної громадської організації фонд імені Георгія Кірпи. Цьогоріч у турнірі взяли участь юні футболісти із міст Ізяслав, Дунаївці, Старокостянтинів, Нетішен , смт Білогір’я,  м. Стрий Львівської області, м. Нововолинськ Волинської області, м. Коростень Житомирської області.

На урочисту церемонію нагородження завітали: представники Міжнародної громадської організації «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи», заступник голови районної державної адміністрації  Володимир Левченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентина Пилипчук.

 У своєму виступі гості турніру привітали юних учасників футбольного турніру та їх наставників з успішним проведенням заходу. Також вони наголосили, що фондом тривалий час проводиться робота із підтримки  фізичної культури та спорту в Україні та Ізяславському районі.

Заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко щиро подякував  представникам Фонду імені Г.М.Кірпи за надану допомогу в проведення турніру з міні-футболу. Також він вручив  представнику фонду грамоту  Ізяславської районної державної адміністрації та районної ради голові Міжнародної громадської організації «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи» Анатолію Палюху за багаторічну та вагому підтримку фізичної культури та спорту в Ізяславському районі.

Валентина Пилипчук також вручила відзнаку відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Міжнародній громадській організації «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи».

У ході запеклої спортивної боротьби перемогу отримала команда із Коростеня, друге – із Нововолинська, третє – із Стрия. Переможці і призери змагань отримали кубки, дипломи, подарунки від Міжнародної громадської організації «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи».

Крім того було нагороджено спортсменів у номінаціях «Кращий воротар турніру», «Наймолодший учасник турніру», «Кращий нападаючий турніру», «Кращий захисник турніру».

За матеріалами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації