26.12.2016 — 13:17

Олександр Корнійчук вручив ключі від автомобіля рятувальникам Старокостянтинівщини

Сьогодні, голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук вручив рятувальникам Старокостянтинівщини ключі від нового пожежно-рятувального автомобіля. Транспортний засіб придбаний за кошти державного бюджету, виготовлений на базі автомобіля МАЗ і обладнаний усім необхідним для гасіння пожеж, вартість такого автомобіля складає близько 4 млн.грн.

Участь в урочистому заході взяли Начальник Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Едуард Братко, голова районної державної адміністрації Сергій Фесун, міський голова міста Старокостянтинів Микола Мельничук.

Вітаючи рятувальників із гарною подією Олександр Корнійчук зазначив, що завдяки змінам і реформам, що відбуваються в Україні, ДСНС отримує належну підтримку, в області вже є перші позитивні приклади. Минулого тижня було вручено рятувальникам ключі від 5 пожежно-рятувальних автомобілів загальною вартістю 18 млн. 783 тис. 560 грн та 16 сертифікатів на службове житло.

Голова районної державної адміністрації Сергій Фесун також привітав особовий склад ДПЧ №19 із гарним подарунком, подякував керівництву області за підтримку та сприяння розвитку Старокостянтинівщини, висловив переконання, що наші рятувальники, маючи на озброєнні таку сучасну техніку, з гідністю виконуватимуть покладенні на них завдання задля збереження життя та здоров’я, матеріальних цінностей наших громадян.