28.12.2016 — 17:20

Юрій Бирка відзначив переможців XVІІІ Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців

Сьогодні т.в.о. заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Юрій Бирка відзначив переможців XVІІІ Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців, яка проходила з 27.09. по 01.10.2016 року в м. Ужгороді. Тоді перемогу у командному заліку здобула команда Хмельницької області. Чиновники змагалися у п’яти видах спорту – футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.

Під час вітальної промови Юрій Ігорович висловив усім присутнім вдячність за те, що учасники спартакіади успішно поєднують роботу на державній службі та спорт. Прикладом цього є дипломи і кубки, що їх вибороли на змаганнях протягом 18 років, а таких перемог більше 20.

Юрій Ігорович відзначив Подяками та цінними подарунками обласної державної адміністрації за перемогу у фінальних змаганнях XVІІІ Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців усіх учасників команди.

Також слова вітання присутнім висловила голова обласної організації профспілки працівників державних установ України Надія Лисик.

Надія Олександрівна подякувала учасникам спартакіади за здобуту тріумфальну перемогу, і побажала, щоб Хмельницька команда тільки покращувала успіхи з року в рік.

Окремі слова вдячності пролунали на адресу капітана збірної команди – Василя Климчука, який поспіль 18 років очолює команду нашої області.

На завершення пані Надія вручила Почесні Грамоти від обласного комітету профспілки працівників державних установ України усім учасникам XVІІІ Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців.