02.02.2016 — 16:52

Василь Процюк в рамках робочої поїздки відвідав Полонщину

Grabbed Frame 1Сьогодні перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк відвідав Полонський район. Першим об’єктом, який відвідав  посадовець спільно з керівництвом району, був довгобуд школи в с. Новолабунь.

Василь Васильович, оглянувши об’єкт зазначив, що наразі керівництво району спільно з керівництвом області та місцевим СВК «Лабунське» мають спільне бачення можливостей залучення коштів для того, аби впродовж 2-3 місяців доопрацювати проект добудови школи і до кінця поточного року перекрити дах будівлі та укріпити конструкцію.

В свою чергу, голова районної державної адміністрації Олександр Олександрович наголосив, що в найближчій перспективі Новолабунська загальноосвітня школа має стати центром освітнього округу, до якого довозитимуться учні з навколишніх сіл. Очільник району зазначив, що левова частка коштів на добудову школи надійде з Міністерства регіонального розвитку і будівництва України, а також з коштів, які виділятимуться з державного бюджету на громади.

Планується впродовж 2-3-х років здати сучасний навчальний заклад в експлуатацію.

Окрім цього, Василь Процюк побував в с. Новоселиця де ознайомився з процесом завершення будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини, та відвідав ТОВ «Полонська гірнича компанія» під час чого побачив пуско-налагоджувальний процес сучасної дробильно-сортувальної лінії.

Завершальним підприємством у ході робочої поїздки Полонським районом стало ознайомлення з виробничим процесом та спілкування з керівництвом ТОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика».

І. Коханець

За матеріалами Полонської РДА