29.12.2016 — 16:02

Учасників АТО Ізяславщини привітали із наступаючими новорічно-різдвяними святами

Напередодні відзначення новорічно-різдвяних свята 29 грудня  голова Ізяславської районної державної адміністрації, депутат обласної ради Борис Яцков  зустрівся із жителями Ізяславського району, які брали участь у проведення антитерористичної операції на сході України.

Керівник району щиро та сердечно привітав учасників із наступаючими новорічно-різдвяними святами, побажав їм та їх родинам всіляких життєвих гараздів. Також Борис Олександрович наголосив що влада району завжди відкрита до спілкування та голова надати  посильну допомогу у вирішення проблемних питань колишніх воїнів та членів їх родин.

Присутні  на зустрічі керівники служб та організацій району  розповіли учасникам АТО про  проведену їх колективами роботу із соціального захисту учасників антитерористичної операції. До присутніх на зустрічі із пастирським словом звернувся благочинний храмів Ізяславського округу Хмельницької єпархії Української Православної Церкви Київський патріархат митрофорний протоієрей о. Володимир Ковальчук, який також неодноразово їздив у зону АТО, щоб підтримати наших захисників. Усі виступаючі щиро і сердечно привітали присутніх на заході із наступаючими святами.

На завершення зустрічі заступник голови райдержадміністрації Володимир Левченко та  голова громадської організації учасників АТО Володимир Павлюк вручили  учасникам АТО святкові подарунки.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації