09.01.2017 — 10:20

Хмельницька область: рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки несприятливих погодних умов

У зв’язку зі складною ситуацією на дорогах України рятувальники Хмельниччини продовжують ліквідовувати наслідки несприятливих погодних умов.

Станом на 8 годину 9 січня рятувальники залучалися більше 50 разів для буксирування та витягування автомобілів, що через засніжені дороги не могли рухатись, а їх пасажирам загрожувала небезпека. Так, рятувальники звільнили із снігового полону 184 автомобілі, серед яких легковики, вантажівки та рейсові автобуси, в яких перебувало  595 чоловік, з яких 82 – діти. Більше 10 разів вогнеборці буксирували карети швидкої допомоги, які слідували до хворих та породіль.

До ліквідації наслідків негоди та надання допомоги учасникам руху залучено понад 190 рятувальників на 68 одиницях техніки підвищеної прохідності.

За інформацією служби автомобільних доріг в області відновлено рух на дорогах державного значення, частково обмежено рух на дорогах місцевого значення.

Додатково розгорнуто 3 мобільних пункти обігріву в місцях тимчасового відстою великогабаритних транспортних засобів.

У зв’язку зі складною ситуацією на дорогах ДСНС звертається до громадян з проханням утриматися від виїздів на власному автотранспорті.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області