10.01.2017 — 16:40

Робота по виявленню “нелегальних” перевізників триває

10 січня відбулася чергова нарада з представниками контролюючих органів щодо результатів роботи мобільних груп у транспортній галузі. Провів її т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний.

З метою виявлення нелегальних перевізників на території області та контролю над станом виконання планів з усунення недоліків, що мають об’єкти транспорту, продовжують роботу мобільні групи у складі працівників Управління Укртрансбезпеки, патрульної поліції та громадськості.

В результаті проведених перевірок за минулий тиждень складено 10 актів про порушення Закону України “Про автомобільний транспорт”, з них:

   – 2 акти  на таксі (облаштовані як таксі)

   -2 акти ( автобус, незадовільний технічний стан)

   -2 акти (автобус, регулярні перевезення без документа)

   – 1 акт (автобус, порушення розкладу руху)

   – 1 акт ( автобус, міжнародні перевезення) порушення режиму праці

   – 1 акт (автобус без документів) “нелегальний” перевізник

    -1 акт (автобус безквиткові)

Проведено відпрацювання у складі мобільної групи у м. Полонне.

Проведено 1 випуск транспортного засобу перед виїздом на лінію (ФОП Попович).

За результатами наради Олег Вікторович надав посадовцям відповідні доручення. Зокрема, він наголосив на необхідності активізації роботи спрямованої на виявлення “нелегальних” перевізників, а особливо тих, які здійснюють безквиткові пасажирські перевезення.

Також посадовець звернув увагу присутніх на необхідність посилення контролю за технічним станом автомобільного транспорту в зимовий період, особливо на наявність зимової гуми.