17.01.2017 — 16:25

Володимир Кальніченко в телефонному режимі відповідав на запитання жителів області

Сьогодні відбулася “гаряча” телефонна лінія “Запитай у влади” за участю заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка. Подоляни мали можливість в телефонному режимі задати посадовцю питання та попросити допомоги у вирішенні проблем.

Розпочалася “гаряча” телефонна лінія з дзвінка від жителя с. Миньківці Дунаєвецького району. Заявник ще влітку оформив субсидію на тверде паливо. В грудні на його адресу надійшло письмове повідомлення про виділення вищевказаної субсидії, але як стверджує заявник, він до сьогодні не отримав кошти на придбання твердого палива.

Дане питання Володимир Ілліч вирішив невідкладно, зателефонувавши до Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації було з’ясовано, що вказані кошти будуть виплачені на протязі двох днів.

Ще одне телефонне звернення надійшло від мешканки с. Миньківці Славутського району щодо неправомірних дій та службової недбалості державного службовця.

Належно відреагувавши на отриманий дзвінок, посадовець пообіцяв направити звернення відповідним перевіряючим органам, які й внесуть ясність у ситуацію, що склалася.