17.01.2017 — 16:54

У Струзькій школі Новоушицького району запустили нову теплогенераторну

Новий рік виявився для Струзької ЗОШ І-ІІІ ст. щедрим на подарунки. Початок другого семестру запам’ятається учням надовго. У закладі, де здобувають освіту понад 150 учнів, запрацювала нова теплогенераторна.

У школі повністю замінено систему опалення, встановлено газову та електричну теплогенераторну. Вночі опалюватиметься електрокотлами по пільговому тарифу, вдень — газовими. Це передбачає суттєву економію енергоносіїв, відповідно, і бюджетних коштів.

Зараз школа перебуває в режимі пуско-налагоджувальних робіт.

Будівництво теплогенераторної та облаштування системи опалення у школі було здійснено за кошти державної субвенції місцевому бюджету на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади.

Привітати учнів та працівників школи із радісною подією завітали голова райдержадміністрації Юрій Танасійчук, селищний голова Олег Московчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Маргарита Власова. У теплому фойє щирими словами подяки за допомогу у реалізації такого масштабного проекту гостей зустріли учні школи, директор Ольга Тарчинська, вчителі. Керівники оглянули систему опалення по коридорах, класах, спортивній залі.

Ще одним подарунком для школярів Струзької школи став новий шкільний автобус українського виробництва. Він довозитиме учнів із с.Ставчани.

За матеріалами Новоушицької РДА