24.01.2017 — 16:24

Обласний центр зайнятості: На ПП «Аграрна компанія 2004» у 2016 році працевлаштовано 54 безробітних

Серед  великих ринкоутворюючих підприємств, що працюють на Хмельниччині  є ПП «Аграрна компанія 2004». Один із  її  структурних підрозділів, що заходиться у Чемеровецькоому районі, нещодавно відвідали  директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня, заступник директора Ольга Пушкар та директор Чемеровецького районного центру зайнятості Любов Бевз.

Під час  спілкування з директором відділку в с. Івахнівці Анатолієм Степчуком обговорили питання співпраці з службою зайнятості щодо підготовки кадрів, про модернізацію служби зайнятості та зміни до законодавства. Більш детально  зупинились   на запровадженні електронних сервісів для роботодавців, надання можливості отримання он-лайн послуг та надання вакансій через електронні кабінети роботодавця тощо. Сергій Черешня зазначив: «Державна служба зайнятості завжди відкрита для співпраці   та готова  і надалі сприяти підприємству в пошуку працівників, а також, будемо вдячні за пропозиції, які Ви вважаєте за потрібне внести до законодавства про зайнятість».

Фахівці служби зайнятості ознайомились із роботою підприємства. Зокрема, А.Степчук презентував фруктосховище та сортувальну лінію потужністю 10Т/год.  Цікаво, що в автоматичному режимі здійснюється  сортування  яблук за кольором, розміром та вагою! На сьогодні це сама велика лінія в Україні. Продукція має покупців по всій Україні. «На підприємстві працює близько 300 осіб за різними спеціальностями, а  в період збору врожаю спільно з центром зайнятості організовуємо тимчасові роботи. До речі, на підприємстві працюють ті, що в свій час працювали за кордоном.  Адже, тут створені нормальні побутові умови, вчасно виплачується заробітна плата» – сказав Анатолій Степчук.

До відома: ПП «Аграрна компанія 2004» тісно співпрацює із Чемеровецьким центром зайнятості щодо підбору працівників. Зокрема, у 2016 році на різні посади працевлаштовано 54 безробітних, до робіт тимчасового характеру залучено 10 безробітних. Проходили професійне навчання під конкретне замовлення   41 особа.

Інформацію підготував відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

 Довідки за тел.: 65-74-18, 65-74-15(відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ)