27.01.2017 — 14:52

Увага! Оперативна інформація щодо стану проїзду обмеження руху

В зв’язку з несприятливими погодними умовами (випадання дощу при мінусових температурах повітря) через утворення слизькості покриття склалась складна ситуація по забезпеченню проїзду автотранспорту на автодорогах державного та місцевого значення в північній та центральній частині області (Білогірський, Славутський, Ізяславський, Полонський, Теофіпольский, Шепетівський, Старокостянтинівський, Летиічвський, Віньковецький, Деражнянський, Старосинявський, Хмельницький  райони).

З метою недопущення скоєня дорожньо – транспортних пригод та утворення заторів в русі автотранспорту прийнято рішення про введення обмеження руху великовагового автотранспорту та автобусів на автодорогах загального користування в північній частині області з 14 год. 00 хв. 27 січня 2017 року.

Питання введення обмеження руху було узгоджено з облдержадміністрацією, УПД ГУНП у Хмельницької області, Управлінням з питань НС облдержадміністрації.

При випаданні дощу при мінусових температурах повітря в інших регіонах області буде введене обмеження руху вказаних категорій автотранспорту по всій мережі автодоріг загального користування області.

Про зняття обмеження руху буде повідомлено додатково.