30.01.2017 — 14:22

Волонтери Ізяславщини вирушили на Схід

30 січня у чергову поїздку в зону військових дій на сході країни з метою забезпечення продуктами харчування та необхідними речами наших земляків, які воюють за незалежність та територіальну цілісність України, вирушили дві групи представників волонтерського руху Ізяславщини.  За час  військового конфлікту на сході нашої держави це вже далеко не перша поїздка ізяславчан. Крім гуманітарного вантажу,  захисникам України, представниками району буде доправлено відновлений автомобіль УАЗ-3151201.

  Упродовж декількох днів ізяславські волонтери Володимир Ковальчук, Сергій Хмиз, Олексій Самосюк, Олег Верболюк, Олексій Корінець та Сергій Ходаковський  відвідають земляків з Ізяславського району, які несуть військову службу в зоні АТО.

До підготовки та організації поїздки волонтерів долучилося чимало установ, підприємств та організацій району, колективів закладів освіти, жителів міста та сіл із забезпечення транспортом, коштами, продуктами харчування, смаколиками, тощо.

Провести волонтерів Ізяславщини прийшло чимало людей, зокрема голова Ізяславської районної державної адміністрації, депутат Хмельницької обласної ради Борис Яцков, працівники районної державної адміністрації, представники закладів освіти міста, бізнесових структур, установ та організацій міста Ізяслав, громадських організацій району, засобів масової інформації, ветерани АТО, жителі та гості міста.

Благословив  волонтерів на поїздку благочинний храмів Білогірського округу Хмельницької єпархії Української Православної Церкви Київський патріархат митрофорний протоієрей о.Степан Маковський, який від імені вірян УПЦ КП Білогірського району волонтерами Ізяславщини передав внесок у гуманітарний вантаж для захисників України.

Пам’ятаймо, що завдяки допомозі кожного з нас наші військові отримують не тільки матеріальну, а й моральну підтримку, а це, в свою чергу, запорука успіху.

За інформацією Ізяславської райдержадміністрації