03.02.2017 — 09:47

Увага! Безкоштовні семінари

В межах реалізації проекту  «Біла площадка», основною метою якого є: сприяння бізнесу в «білому» веденні обліку та сплати податків, мінімізація ризику допущення порушень по причині необізнаності з діючими вимогами в сфері оподаткування  та зовнішньоекономічній діяльності, дотримання прав споживачів, трудових відносин, соціального захисту, пожежної безпеки та іншого законодавства, будуть проводитись безкоштовні семінари.

З 1 березня по 14 квітня поточного року в м. Хмельницькому  з ініціативи Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області та за підтримки Хмельницького університету управління та права, Хмельницької торгово-промислової палати, Об’єднання організацій роботодавців Хмельницької області, Хмельницької міської ради будуть проводитись безкоштовні семінари, практичні заняття для керівників, бухгалтерів, економістів, випускників вищих навчальних закладів.

Місце проведення семінарів – лекційна зала №1, 1-го корпусу Хмельницького Університету управління та права, вул. Героїв Майдану, 8, м. Хмельницький.

Семінари проводитимуться науково-педагогічними працівниками Хмельницького університету управління та права, представниками ПАТ «Хмельницькгаз», ДП «Хмельницькстандартметрологія», фахівцями органів виконавчої влади:

Державного архіву Хмельницької області.

Управління Держпраці у Хмельницькій області.

Головного управління ДФС України у Хмельницькій області.

Обласного центру зайнятості.

Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Виконавчої дирекції Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області.

Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

Обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів,

та Калитою Д.В. – членом Палати податкових консультантів України, членом-кореспондентом Міжнародної кадрової академії (правила ведення бухгалтерського обліку, достовірність фінансової звітності),

Під час проведення семінарів будуть розглянуті питання щодо ведення бухгалтерського та податкового обліку, дотримання інших нормативно-правових актів при здійсненні фінансово-господарської діяльності.

Реєстрація учасників здійснюється шляхом надсилання листа на електронну адресу [email protected] з зазначенням П.І.П. учасника, контактного номеру телефону та питань (при наявності), на які б хотіли отримати відповіді. В подальшому учасникам семінарів, на їх електронні адреси, направлятимуться графіки семінарів з зазначенням теми семінарів на найближчий тиждень.

Зберегти