03.02.2017 — 17:49

Сьогодні Хмельниччина відправляє близько 30 тонн гуманітарної допомоги для Авдіївки

Жителі Хмельниччини не залишились осторонь чужої біди і активно долучились до формування гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки.

Як відомо, протягом останніх днів Авдіївка зазнала потужних артилерійських та мінометних ударів. Від обстрілів страждають не тільки військові, які боронять Україну від російсько-терористичних військ, але й місцеве цивільне населення. В результаті – зруйновані оселі мирних українців, пошкоджені мережі водо- та електропостачання. Багато будинків залишились без тепла. В місті оголошено надзвичайний стан.

За дорученням голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука в області організовано збір гуманітарної допомоги для постраждалих жителів Авдіївки.

Сьогодні в області на пунктах збору допомоги було відвантажно майже 30 тонн гуманітарного вантажу: продуктів харчування,  теплих речей, будівельних інструментів та матеріалів;  одноразового посуду, медикаментів,  засоби особистої гігієни. Також зібрано кошти, на які придбано різні необхідні постраждалим товари.

Весь зібраний  гуманітарний вантаж буде доставлено з області до міста Авдіївка Донецької області транспортом Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

“Третій день поспіль Хмельниччина збирає гуманітарний вантаж для постраждалих жителів Авдіївки. Висловлюємо щиру вдячність небайдужим жителям Хмельниччини, які відгукнулися на заклик про допомогу! ” – сказав заступник голови облдержадміністрації Валерій Олійник.

Збір допомоги триватиме і далі.