06.02.2017 — 17:25

Олександр Корнійчук: Чужих проблем не буває

Сьогодні, 6 лютого, під час особистого прийому громадян до очільника області зареєстровано 16 звернень мешканців області.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук вислухав та відповів на усі звернення, прохання та проблемні питання. Так, чотири звернення, з яких одне колективне, порушені з метою вирішення земельних питань, зокрема отримання земельної ділянки для ведення сільського господарства.

Декілька звернень пролунали від перевізників з висловленням пропозиції відкрити новий маршрут Хмельницький – Ставчани (Новоушицький район).

Вислуховуючи проблемні питання, Олександр Олександрович наголосив, що звернення громадян до органів влади мають важливе значення прямого спілкування задля допомоги та вирішення проблемних питань, які турбують мешканців області.

У ході подальшого спілкування мешканка Ярмолинецького району звернулась за допомогою в отриманні матеріальної допомоги, багатодітна сім’я Старокостянтиніського району звернулась з проханням у вирішені квартирного питання.

Крім цього, зареєстроване звернення щодо відновлення газопостачання та списання заборгованості за житлово-комунальні послуги.

«Я завжди відкритий до спілкування задля вирішення проблемних питань,» – підкреслив Олександр Корнійчук.

Усі звернення зареєстровані в належному порядку, а у ході спілкування надано роз’яснення та відповіді на поставлені запитання.

За результатами розгляду кожного звернення надано відповідні дорученняструктурним підрозділам обласної державної адміністрації для оперативного та повного вирішення порушених питань.

Зберегти

Зберегти