08.02.2017 — 15:18

Олег Гуменний провів особистий прийом громадян

Сьогодні т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний провів особистий прийом громадян.

Так, до посадовця звернувся пенсіонер, інвалід ІІ групи з с. Манівці Красилівського району стосовно будівництва дороги до братської могили у с Манівці. За словами заявника, він не одноразово звертався з цим питанням до місцевої влади, оскільки дорога до братської могили прийшла у повну руйнацію і потребує певних коштів для її відновлення. Останні ж запевнили пенсіонера, що вирішення даного питання буде винесено на сесію районної ради, яка відбудеться у березні поточного року.

Аби вирішити вищевказане питання невідкладно, Олег Вікторович в телефонному режимі поспілкувався з головою Красилівської райдержадміністрації Нілою Островською та сільським головою. В районі повідомили, що питання будівництва дороги до братської могили знаходиться на контролі і найближчим часом буде вирішено шляхом співфінансуванням з бюджету сільської та районної ради.

В свою чергу, Олег Гуменний запевнив заявника, що дане питання перебуватиме на його особистому контролі, адже забезпечити відповідний догляд та збереження цих пам’яток, як об’єктів історичної та культурної спадщини є обов’язком влади.