10.02.2017 — 15:48

На Білогірщині вітали матерів, яким присвоєно почесне звання “Мати-героїня”

Родина завжди була, є і буде основою суспільства, яка допомагає кожній людині зрозуміти та реалізувати свої власні можливості, подолати життєві труднощі, отримати підтримку та любов рідних. А хто , як не мати є берегинею сімейного вогнища, вічно люблячою  та найріднішою душею кожного з нас.

Материнство є найвищим покликанням жінки. Мати турбується про своїх дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло. Виростити одну дитину — непросто, а що казати про матерів, які народили і виховали п’ять і більше дітей.

10 лютого на Білогірщині вшанували подвиг материнства, який нещодавно відзначено на державному рівні. Заслужені нагороди двом матерям-героїням району вручив заступник голови райдержадміністрації Віктор Гребенюк.

Відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка від 28 грудня 2016 року №548/2016 за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку присвоєно почесне звання «Мати-героїня» жінкам району, кожна з яких виховала  більше п’яти дітей. Це – Загорська Надія Сергіївна, мешканка с.Дідківці, яка народила й виховала вісім дітей, та жителька с. Степанівка Начичко Ольга Євгенівна, яка дала дорогу в життя шістьом дітям.

Віктор Гребенюк привітав жінок з  їх з високими державними нагородами, подякував за невтомну працю, за недоспані ночі, за гідне виховання дітей.  Посадовець побажав матерям людської радості, достатку, тепла, шани від дітей, рідних та близьких, а також   вручив кожній з них пам’ятний подарунок.

Музичні вітання учасникам свята подарували  викладачі та учні Білогірської школи мистецтв.

За інформацією Білогірської райдержадміністрації

Зберегти