10.02.2017 — 17:05

Аграріїв навчають правил безпеки при виконанні сільськогосподарських робіт

За ініціативи Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації 9 лютого поточного року на базі СТОВ «Нива» с.Поляхова Теофіпольського району відбулося навчання з питань охорони праці з інженерно-технічними працівниками та працівниками сільськогосподарських формувань району.

У заході взяли участь головний спеціаліст з питань охорони праці відділу агропромислового розвитку Теофіпольської РДА Косянчук О.А; начальник ВВДФССВНВ у Ізяславському районі Котик П.О; головний  інспектор Теофіпольського РС ГУ ДСНС у Хмельницькій області, ст. лейтенант служби цивільного захисту Кадай Д.О; фельдшер з невідкладних станів Теофіпольської підстанції ЕМД ХОЦЕМД та ПК Корнійчук М.В.

   

Учасники навчань заслухали інформацію щодо стану виробничого травматизму у Теофіпольському районі і в області, а також щодо виконання заходів з метою профілактики та недопущенню випадків травмування в майбутньому.

Спеціалісти нагадали аграріям правила поведінки при виникненні надзвичайних ситуацій у побуті та при виконанні робіт у сільськогосподарському секторі. Також учасники заходу мали можливість на практиці ознайомитися із правилами надання першої долікарської допомоги при травмуванні на виробництві та побуті.

Окрім того увагу слухачів звернули на особливості заходів безпеки при  виконанні робіт з підвищеною небезпекою, отрутохімікатами та пестицидами та надали практичну та теоретичну допомогу з питань техніки безпеки, пожежної безпеки.

За матеріалами Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації

Зберегти