14.02.2017 — 14:39

Валерій Олійник привітав воїнів-інтернаціоналістів, що несуть службу в ДПСУ

Сьогодні т.в.о.заступника голови облдержадміністрації Валерій Олійник взяв участь в урочистому засіданні, що відбулися в Національній академії Державної прикордонної служби України ім.Б.Хмельницького, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Вітаючи воїнів-інтернаціоналістів, присутніх в залі, Валерій Олійник відзначив, що наші земляки, яким довелося брати участь у миротворчих операціях,  з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму і мужності та заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни–миротворця.

“Усі ми сподівалися, що війна в Афганістані буде нашою останньою війною. Але життя складається так, що сьогодні на сході нашої країни знову гинуть ті, чиє покликання виконувати військовий обов’язок та захищати Батьківщину. Саме розуміючи ціну мирного життя, воїни-інтернаціоналісти поруч із своїми однодумцями одними із перших стали на захист незалежності і суверенітету України,”- зазначив Валерій Цезарович.

Посадовець подякував учасникам бойових дій, за мужність і патріотизм, за високу громадянську відповідальність, побажав міцного здоров’я і мирного неба, добра і злагоди, достатку і довголіття.

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав Валерій Олійник вручив Подяки обласної державної адміністрації працівникам Національної академії Держприкордонслужби та пам’ятні подарунки:

– Алексеєнку Олександру Тимофійовичу, завідувачу групи роботи з працівниками відділу кадрів;

– Шевчуку Миколі Максимовичу, завідувачу історичним музеєм НАДПСУ;

– Педосюку Станіславу Дмитровичу, стрільцю команди воєнізованої охорони.

 

Зберегти