17.02.2017 — 08:48

Протягом січня-лютого фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області провели аналіз 12 процедур закупівель товарів, робіт та послуг загальною вартістю 238,5 млн грн.

Для аудиторів сфера публічних закупівель сьогодення це не тільки проведення перевірок державних закупівель, але й робота направлена на попередження порушень законодавства, шляхом систематичного спостереження та аналізу інформації  електронної системи закупівель.

Так, протягом січня-лютого поточного року фахівці Управління Західного  офісу Держаудитслужби  в Хмельницькій області  провели аналіз 12 процедур закупівель товарів, робіт та послуг (без виходу на об’єкт контролю шляхом запиту документів), загальною вартістю  238,5 млн грн.

За результатами аналізу документів процедур закупівель у сфері публічних закупівель аудитори попередили порушення на загальну суму 207,5 млн грн. Зокрема, внаслідок виявлених порушень при здійсненні процедур публічних закупівель відмінено конкурсні торги в 10 випадках на загальну суму 207,3 млн грн та в 1 випадку розірвано вже укладений договір  на суму 197,0 тис. гривень.

За матеріалами Управління Західного  офісу Держаудитслужби  в Хмельницькій області