17.02.2017 — 09:16

Дозвілля у с. Грушка Кам’янець-Подільського району стало ближчим

Однією із складових системи дозвілля молоді та культурного відпочинку населення у с. Грушка є будинок культури, який побудований ще у 1965 році та потребував капітального ремонту. Так, з державного фонду регіонального розвитку на ремонтні роботи було виділено 956, 2 тис. грн., 9,8 тис. грн. – з районного бюджету. Також за 70 тис. грн., які були виділені з місцевого бюджету, для закладу закупили стільці та гардини.

І ось 16 лютого відбулася довгоочікувана подія – відчинив після реконструкції для відвідувачів свої двері будинок культури. На урочистий захід завітали голова районної державної адміністрації Василь Сукач, голова районної ради Борис Бец та багато поважних гостей.

Звертаючись до присутніх, Василь Сукач зазначив, що матеріально-технічна база закладу культури має відповідати вимогам сьогодення. Наразі ми маємо затишну глядацьку залу, фойє, кімнати гурткової роботи з відповідним технічним обладнанням для дозвілля. Створено всі умови, щоб для жителів села проводились вечори відпочинку, театралізовані дійства, тематичні та святкові концерти, дискотеки.

Хочеться сподіватися, що відтепер прекрасний зал Грушківського будинку культури завжди буде наповнений українською піснею, словом і танцем. Нехай тут завжди вирує творче життя, яке принесе внесок у культурну скарбницю нашої держави.

За матеріалами Кам’янець-Подільської РДА