17.02.2017 — 09:34

Юрій Бирка вислухав проблемні питання жителів Кам’янеччини

16 лютого з метою розгляду проблемних питань жителів Кам’янець-Подільського району т.в.о. заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Юрій Бирка провів виїзний прийом громадян, аби на місці ознайомитись з проблемами місцевих жителів та посприяти у їх якнайшвидшому вирішенні.

Також на заході були присутні голова районної державної адміністрації Василь Сукач, голова районної ради Борис Бец, т.в.о. першого заступника голови, керівник апарату райдержадміністрації Маріанна Великохатько.

На розгляд т.в.о. заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації надійшло 5 звернень від мешканців Кам’янеччини. Одне з питань стосувалося співфінансування кредиту по програмі «Власний дім» для будівництва житла з обласного бюджету.

Жителька м. Кам’янець-Подільський звернулась із проханням допомоги у встановленні індивідуального газового лічильника.

Сім’ї із с. Врублівці та с. Гута Чугорська цікавило питання надання матеріальної допомоги для хворих дітей.

В ході спілкування з жителями Кам’янеччини Юрій Ігорович підкреслив, що налагодження діалогу між владою та кожним громадянином має пріоритетне значення. Також він додав, що такі виїзні прийоми сприяють покращенню взаємодії з громадськістю, визначають найпроблемніші питання та надають можливість оперативно їх вирішувати.

За інформацією Кам’янець-Подільської райдержадміністрації

Зберегти