05.02.2016 — 15:15

ТДВ « Хмельницькзалізобетон» – 60 років

IMG_0661 60 років – це не просто роки – це ціла епоха для ТДВ «Хмельницькзалізобетон». Історія заводу почалась далекого 1956 року і по сьогоднішній день завод відомий на всіх теренах нашої України, як виробник залізобетонних виробів та конструкцій. На сьогодні «Хмельницькзалізобетон» – це підприємство, на якому зайнято 450 працюючих. Завод стабільно розвивається та забезпечує високий рівень споживчих характеристик продукції.

З нагоди 60-ти річчя від дня заснування Товариства з додатковою відповідальністю «Хмельницькзалізобетон” 5 лютого відбулись урочистості. Зі святом привітати керівництво заводу та увесь трудовий колектив завітали перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк, голова обласної ради Михайло Загородний, представники міської влади, керівники підприємств, установ та організацій Хмельниччини, колишні працівники заводу, громадськість.

IMG_0659З вітальним словом до усіх присутніх звернувся перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк.

ТДВ «Хмельницькзалізобетон» належить до тих підприємств, які своєю діяльністю творять історію. Продукція заводу залізобетонних та бетонних конструкцій постачалась на будівництво промислових гігантів, адміністративних будівель, лікарень та освітніх закладів, житлових кварталів не тільки обласного центру, але й на будівництво об’єктів у інших населених пунктах області та в інші регіони.

«Висловлюємо щиру вдячність і повагу колективу підприємства, генеральному директору Корбуту Анатолію Миколайовичу та комерційному директору Корбуту Валерію Миколайовичу за надану технічну та організаційну підтримку, вчасно та якісно виготовлені та доставлені у Донецьку область залізобетонні конструкції вогневих споруд», – додав Василь Васильович: – «Будівельна галузь Хмельниччини може бути впевнена у завтрашньому дні, адже на її теренах надійно працює, забезпечуючи усіма необхідними матеріалами, робітничий колектив «Хмельницькзалізобетону».

IMG_0640Генеральний директор ТДВ «Хмельницькзалізобетон» Анатолій Корбут висловив щиру вдячність кожному члену згуртованого колективу, підприємствам будівельних організацій, ветеранам будівельної галузі, машинобудівним підприємствам, банківським установам та науково-дослідним проектним інститутам, які на протязі багатьох років співпрацюють з ТДВ «Хмельницькзалізобетон» та ряду інших підприємств.

«Сподіваюсь нам вдасться сповна задіяти великий заводський потенціал і вкотре наростити виробництво, отримуючи свій розквіт і завойовані позиції на ринку. Хай потужно цементується на людському щасті наша спільна домівка – завод», – підкреслив Анатолій Миколайович.

Кращим працівникам підприємства було вручено відзнаки обласної державної адміністрації та обласної ради.

Гарного насторою усім присутнім на святі додали музичні привітання та святкова програма.

IMG_0624IMG_0633

І. Коханець