17.02.2017 — 17:36

Засідання робочої групи при облдержадміністрації щодо вивчення ситуації, яка склалася на ПАТ «Полонський гірничий комбінат» та ПрАТ «Шепетівський кар’єр «Пронекс»


14 та 17 лютого 2017 року під головуванням т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного відбулося два засідання робочої групи при облдержадміністрації з розгляду ситуації, яка склалася на промислових підприємствах області: ПАТ «Полонський гірничий комбінат» та ПрАТ «Шепетівський кар’єр «Пронекс».

У засіданнях взяли участь представники Громадської ради при облдержадміністрації, правоохоронних органів, Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, керівники вищезазначених підприємств.

Олег Вікторович акцентував увагу представників правоохоронних органів області на необхідності об’єднання усіх зусиль для найшвидшого врегулювання існуючих проблем на зазначених підприємствах добувної галузі області,  пов’язаних із наслідками виконавчих проваджень.

За підсумками засідань прийнято ряд рішень, реалізація яких сприятиме остаточному вирішенню проблемних питань зазначених підприємств.