20.02.2017 — 13:03

Хмельниччина вшанувала подвиг учасників Революції гідності та Героїв Небесної Сотні

Впродовж  січня-лютого 2014 року під час кривавих подій у самому серці нашої держави відійшли у вічність справжні патріоти своєї землі, люди високого духу. Україна оплакує своїх героїв, матері оплакують дочок і синів, діти – батьків.

В цей день варто згадати про всіх, хто віддав своє життя впродовж останніх років. І згадувати надалі, завжди, хоча б для того, аби не допустити чогось подібного в майбутньому.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук, голова обласної ради Михайло Загородний, міський голова Олександр Симчишин, керівництво силових структур та організацій, духовенство та громадськість міста вшанували пам’ять полеглих патріотів України покладанням квітів до фотогалереї пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів у зоні АТО, які віддали життя за Україну та її майбутнє.

Під час поминальних заходів було поіменно згадано усіх героїв, які загинули в неоголошеній війні на Сході та вшановано хвилиною мовчання.

“Сьогодні ми об’єднавшись мусимо зробити все для того, аби наша держава стала такою, про яку мріяли і за яку боролися учасники Революції Гідності, про яку мріємо усі ми!”, – сказав голова адміністрації.