20.02.2017 — 18:15

Із наболілим – до обласної влади

Сьогодні в облдержадміністрації відбувся особистий прийом громадян. Питання, що турбують мешканців області, заслухав т.в.о. заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Юрій Бирка.

Із 16 звернень, що надійшли протягом прийому,  10 стосувалися питання виділення матеріальної допомоги на лікування.

Одне  звернення було колективним. Підписали листа більше 100 мешканців одного із сіл Красилівського району. Люди скаржаться на систематичне невиконання підприємцем, що здійснює пасажирські перевезення, умов договору. Зі слів заявників, водії, що працюють на маршруті, неодноразово відмовлялися здійснювати довезення пасажирів до кінцевої зупинки, відмовляли у пільговому  перевезенні учасникам АТО, а транспортні засоби, якими здійснюється перевезення, не перебувають у неналежному технічному стані.

Юрій Бирка спільно з начальником Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталієм Дзюбою та представниками окремих структурних підрозділів облдержадміністрації надали заявникам  детальні роз’яснення щодо механізмів впливу на недобросовісного перевізника, які будуть застосовані з метою усунення зазначених порушень.

Також  було розглянуто звернення щодо неправомірного користування об’єктами водного фонду, що має місце в Красилівському районі, невиплати заробітної плати, виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства учаснику АТО, непогодження з розміром призначеної пенсії, спірного земельного питання.

Питання, з якими мешканці області звернулися на особистий прийом, перебуватимуть на особистому контролі голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука. Про результати розгляду звернень запитувачів буде повідомлено письмово у термін, передбачений законодавством.