22.02.2017 — 10:55

Чотирьом мешканкам Хмельниччини вручили нагороду «Мати-героїня»

Мати… Це наймиліше в світі слово. Мати… В цьому слові все: ніжність, доброта, любов, піклування. Воно відлунює різними прекрасними мелодіями, колисковими. Воно пахне польовими квітами та натрудженими руками.

В ньому безсонні ночі, нескінченні хвилювання. Мати — найрідніша в світі людина. Напевно, немає жодного, хто б міг це заперечити. Мати — це символ безмежної любові, великої душі, символ життя.
Починаючи від народження дитини, мати надалі присвятить все життя їй. Вона буде намагатись утвердити в ній найкращі риси людяності й добра, виростити її людиною з великої літери, патріотом своєї Батьківщини. Ціною власного існування закриває ненька від усього лихого, прагне вберегти, виростити в ніжності та любові.

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку  згідно Указу Президента України від 08.12.2016 р. №548/2016 про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» урочисто було вручено нагороду жителькам району:

Меленчук Марії Василівні, матері десяти дітей (с. Новостріївка);

Пекній Галині Григорівні, матері десяти дітей (с. Буцніва);

Пишній Галині Павлівні, матері семи дітей (с. Майдан-Чернелівецький);

Титаренко Любові Володимирівні, матері семи дітей (с. Макарово).

Привітав жінок із присвоєнням високого звання та вручив нагороди голова Деражнянської райдержадміністрації Олег Веселовський.

В кожної людини мати одна, як і Батьківщина. Це найдорожче! Закликаємо всіх любити та цінувати своїх матерів, піклуватися про них, показати їм, що вони виростили достойних  синів та дочок своєї Батьківщини!

За інформацією Деражнянської райдержадміністрації

Зберегти

Зберегти

Зберегти