23.02.2017 — 10:16

Олег Гуменний провів виїзний прийом громадян

22 лютого з робочим візитом у Городоцькому районі перебував Олег Гуменний. У Городоцькій районній державній адміністрації  посадовець особистий прийом громадян.

Всього надійшло 7 звернень. 2 з них були колективними.

Зокрема,  до Олега Вікторовича звернулися члени районної Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) з проханням посприяти у вирішенні питання отримання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства. Також жителі с. Балакири просили сприяння у будівництві водогону.

Учасник АТО звернувся із проханням вирішити питання про підключення приватного будинку до 3-х фазного постачання електроенергії.

Решта звернень стосувалися  проведення ремонту відрізка дороги «Лісогірка-Городок», який знаходиться на балансі ДП «Хмельницький облавтодор», а також земельних питань, зокрема виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства..

Т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації  та пообіцяв  взяти всі питання на особистий контроль. Всім громадянам, що звернулись на прийом, буде надана письмова відповідь у термін, що передбачений законодавством.

За матеріалами Городоцької райдержадміністрації

Зберегти