23.02.2017 — 15:36

Вперше у Хмельницькому обласному центрі зайнятості відбулася презентація роботодавця (Компанія «Воля») у форматі вебінар

Вперше, 21 лютого 2017 року, у Хмельницькому обласному центрі зайнятості відбулася презентація роботодавця (Компанія «Воля») у форматі вебінару, в режимі онлайн, за участю безробітних, які перебувають на обліку у 9 базових центрах зайнятості (найближчі до міста Хмельницького).

Представники Компанії «Воля», Михайло Мостовий – начальник внутрішнього колл-центру та Мар’яна Булинок  – фахівець з підбору персоналу презентували компанію: структуру, завдання, рівень заробітної плати, соціальний пакет та ознайомили з основними обов’язками працівників. Звернули увагу безробітних на можливість побудови професійної кар’єри. Поінформували про наявність таких вакансій: спеціаліст по роботі з клієнтами, менеджер з телемаркетингу.

До відома: Компанія «Воля» у серпні 2016 року відкрила у місті Хмельницькому сучасний call-центр та розпочала співпрацю з Хмельницькою обласною службою зайнятості щодо пошуку кандидатів на заявлені вакансії. Зокрема, у 2016 році для компанії «Воля» було проведено 7 міні-ярмарок вакансій і як результат – працевлаштовано 45 безробітних.

 

Вебінар (англ. webinar) – спосіб організації зустрічей онлайн, формат проведення семінарів, тренінгів, міні-ярмарок, презентацій та інших заходів за допомогою Інтернету

Інформацію підготував відділ організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ

 Довідки за тел.: 65-74-18, 65-74-15(відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ)