06.03.2017 — 18:14

Із наболілим – до обласної влади

Одним з пріоритетних завдань керівництва облдержадміністрації  є максимальне наближення діяльності  влади до потреб громадян. Саме з метою виконання цього завдання  проводяться особисті прийоми громадян. Вони дають змогу не лише наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми мешканців області.

Сьогодні в обласну державну адміністрацію на   особистий прийом громадян звернулося 57 громадян. Переважна більшість звернень стосувалася питання виділення матеріальної допомоги.

Також двоє подолян просили сприяння у вирішення питання перерахунку субсидій. Ще дві жительки області звернулися з проханням допомогти у вирішенні конфліктних ситуацій. Одна з цих ситуацій стосувалася конфлікту між власниками ділянок дачного масиву, що у Хмельницькому районі, з приводу пасажирських перевезень.

Крім того, мати семирічної дитини, хворої на гемофілію, просила допомогти у забезпеченні сина лікувальними препаратами.

Ще одне звернення стосувалося питання забезпечення стаціонарного лікування престарілого.

Всі звернення будуть розглянуті головою облдержадміністрації Олександром Корнійчуком, а їх вирішення перебуватиме на його особистому контролі. Про результати розгляду заявники будуть поінформовані письмово у термін встановлений законодавством.