10.03.2017 — 14:37

Уряд актуалізував переліки спроможних громад Рівненької, Хмельницької та Харківської областей



Відповідне розпорядження було ухвалене сьогодні на засіданні КМУ. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко.

За його словами, Урядом уточнено і доповнено перспективні плани формування територій громад трьох областей. Зокрема, у перспективному плані формування територій ОТГ Рівненської області уточнено склад Гощанської, Демидівської, Дубенської, Вербської, Смизької, Дубровицької, Деражненської, Козинської громад, а також доповнено перелік спроможних територіальних громад Боремельською, Тараканівською, Колківською, Висоцькою, Здовбицькою, Ступнівською, Пісківською, Млинівською, Бокіймівською, Острожецькою, Рокитнівською та Березівською громадою. У Хмельницькій області уточнено склад Грицівської, Судилківської та Чемеровецької громад, а доповнено перелік спроможних територіальних громад Ленковецькою та Гуківською громадами. На Харківщині перспективний план доповнено Борівською, Великобурлицькою та Вільхуватською громадами.

До того, за словами Геннадія Зубка, у перспективних планах формування територій громад цих областей змінено назви окремих населених пунктів, перейменованих відповідно до Закону про декомунізацію.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України