14.03.2017 — 09:27

Визначено переможців конкурсу Державної архітектурно-будівельної інспекції України на кращі будівлі та споруди

 

 Відбувся конкурс Державної архітектурно-будівельної інспекції України на кращі будівлі та споруди, збудовані та введені в експлуатацію на території України у 2015 році. Загалом цього року на перемогу  претендували 33 проекти. Конкурс завершився визначенням переможців у 4-х номінаціях:

  1. об’єкти житлового будівництва;
  2. об’єкти виробничого призначення;
  3. об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури;
  4. об’єкти громадського призначення.

Серед фіналістів найкращих обирало журі до якого входили представники Мінрегіону, Держархбудінспекції, Академії будівництва України, Конфедерації будівельників, Національної спілки архітекторів України та інші.

Перше місце в номінації «Об’єкти громадського призначення» зайняли наші хмельничани ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКАРХПРОЕКТ» директор Сердюков Василь Олексійович, головний архітектор проекту Мартинюк Павло Євгенович за об’єкт «Реконструкція будівлі майстерні центральної садиби, торгівельного центру, будівлі майстерні з добудовою під фізкультурно-оздоровчий комплекс з плавальними басейнами для оздоровчого плавання та ігор (аквапарк) м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 122».

Диплом І ступеня вручали представники Державної архітектурно-будівельної інспекції у Хмельницькій області та відділу містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.

За матеріалами відділу містобудування та архітектури облдержадміністрації