17.03.2017 — 15:29

Староста та громадськість: виклики сьогодення

Хмельницький центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (далі Центр) спільно з Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Хмельницькою обласною радою за сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні реалізують на теренах Хмельницької області проект “Староста об’єднаної територіальної громади та громадськість: виклики сьогодення”.

У рамках ІІ етапу Проекту 20-21 березня 2017 р. розпочне навчання перша група слухачів за програмою тематичного короткострокового семінару “Староста та громадськість: виклики сьогодення”, яка включає старост Берездівської, Гуменецької, Меджибізької, Наркевицької, Розсошанської та Чорноострівської об’єднаних територіальних громад.

Протягом березня-травня передбачається проведення шести таких семінарів для всіх старост ОТГ Хмельниччини, а саме: 28-29 березня; у квітні: 06-07 , 19-20, 24-25; останній семінар – 04-05 травня.

За інформацією Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій