22.03.2017 — 15:21

Прийомна сім’я на Деражнянщині виховуватиме ще одну дитину

Прийомна сім’я І. Сергія та І. Алли наразі виховує прийомну доньку Тетяну, яка зараз є студенткою Жмеринського вищого професійного училища. Також з жовтня 2016 року в родині проживає неповнолітня Аліна, яка залишилася без батьківського піклування у зв’язку з тривалою хворобою матері.

В березні 2017 року прийомні батьки дізналися про долю неповнолітнього Олександра, який набув статус дитини-сироти після смерті одинокої матері, та прийняли для себе рішення взяти на виховання і хлопця, якому до повноліття залишився практично 1 рік. Батьки усвідомлюють відповідальність за виховання дорослого юнака, повідомлені службою про необхідність захисту житлових та майнових прав хлопця, адже після смерті матері залишилося майно за яким потрібно наглядати та згодом переоформити на Олександра.

Про виконання всіх цих завдань, а також створення необхідних умов для проживання та виховання прийомного сина йшлося у договорі про влаштування на спільне проживання і виховання Олександра до прийомної сім’ї, який було підписано в райдержадміністрації.

В урочистій обстановці було підписано важливий документ, а заступник голови райдержадміністрації Олег Пилипчук привітав мати з поповненням у сім’ї і подякував за її добре материнське серце, за ту любов яку вони з чоловіком намагаються подарувати кожній дитині.

Райдержадміністрація завжди сприяє вирішенню питань дітей, які позбавленні батьківської турботи. Особливо приділяється увага створенню умов, які б забезпечили можливість кожній дитині або її законним представникам оперативно та без перешкод звернутися за захистом своїх прав.